Helg - igen!


Ja, det blir liksom alltid helg igen. Att man aldrig tänker på det, på måndagar. Veckan gick fasligt fort.

Just nu sprider sig en härlig doft av nybakat i min lilla lägenhet. Mmm. Mycket trevligt. Bakar inför den försenade födelsedagsfikan imorgon. Hoppas det blir bra nu bara, testar faktiskt en ny kaka. Iofs inget avancerat recept alls, men man vet ju aldrig. Hehe. Och det är ju faktiskt första gången jag bakar i denna ugn. Vet ju aldrig vad den kan hitta på...

Igår fick jag ett mycket trevligt samtal från min kusin. Det är över 3,5 år sedan vi sågs sist, och det som har hänt sen dess i bådas liv är mycket. Själv ska hon gifta sig i sommar... Jag är så glad för hennes skull att hon har hittat sin drömprins för resten av livet, det känns som det var igår som vi var småtjejer och lekte tillsammans... och likaså tonårstjejer som pratade hemlisar :) Hur som helst. Hon hade en fråga, och den var om jag ville vara hennes brudtärna. Och givetvis vill jag vara det! Det ska blir fantastiskt kul och jag ska ta min uppgift på STORT allvar :) Frågan är nu bara vad som ingår i denna prestigefyllda roll...  

Nu ska jag fortsätta att smutta på mitt fredagsvin och baka en kaka till. Denna gång ett recept jag litar på... Hehe. Dock i muffinsformar - tips från kollegan, eftersom jag bara äger en kakform, och var måttligt sugen på att köpa ytterligen en.

Intresseklubben antecknar, hoppas jag.      

Minne från förr


Och när du har rest dig
Vänd dig inte om
Det finns ingen väg tillbaka
Varifrån du kom

© Gardell

Ett år äldre, bara sådär helt plötsligt


Min 26:e födelsedag har nu passerat. Jösses, då var man ett år äldre. Närmare 30 än 20. Det hör liksom till att tjata lite om att "ojoj, gud vad gammal jag är nu, det går bara utför". Men om jag ska vara ärlig. Jag gillar att bli äldre. Bli lite visare för varje dag som går. Jag tror nog åldersnojjan kommer en dag på riktigt, så ska passa på att njuta av att bli äldre medan jag kan :)

Lördagen och min födelsedag var hur underbar som helst. B-A skämde bort mig precis HELA dagen, och ja, jag måste säga det: Jag kände mig lite som en prinsessa. Hihi. 

Efter en sån fantastisk helg kändes det nästa lite chockartat att komma till jobbet igen idag. Men jag var ganska snabbt inne i gamet igen. Det var väl bara ett tecken på att jag hade lyckats slappna av och och njutit av helgen och min födelsedag.

Det blir mer firande helgen som kommer. Då blir det fika med "den äldre generationen" :) och middag med familjen. Det ser jag fram emot!

Idag var det planerat att afterworka med Kalmarbrudarna efter jobbet (ja, på en måndag... helt rätt ju). Men efter att tre av fem fått förhinder fick det hela bokas om. Haha, detta mejlade för att få till denna ombokning var något utöver det vanliga måste jag säga :) Fem busy ladies som ska synka sina kalendrar... Men det gick till slut! Ser fram emot att ses live, och inte bara i mejltråden :) Hehe. 

Nu är Jennie trött, dags att krypa upp i loftet. Titta ner över mina 25 kvm och tänka "hur får man plats med 20 personer här"...

Natti natti.

En innehållsrik helg


Ny vecka och måndagen är redan avverkad. Det vill säga - veckans tyngsta dag är finito. Pust! Jag somnade som en liten gris när jag kom hem. Bara en sak som orsakar detta - en helg full av trevliga saker.

I fredags var det montering av nya soffan och mysmiddag som gällde. Åh, det blev så himla bra! Jag monterade dock inte så mycket, det gjorde B-A så bra så. Jag, tjejig? Ja, jag erkänner. Jag lagade mat och servade med vin istället.

Bild på soffan i min lilla lya kommer snart.

Lördagen spenderades ute i Tumba. Nej, förlåt, jag menar Vårsta :) Promenad på isen, plåtning, mys, Guitar Hero, Buzz, fisksoppa, drinkar och lite utgång. En mycket trevlig dag och kväll! Måste göras om mycket snart, Minna! :)

  
  

Några bilder från lördagen. Oredigerade, men får funka så länge.

Söndagen blev hemfärd till Söder igen. Sedan fika med Helena och Karin. Najs :) Sedan promenix till B-A, middag, kaffe (inkluderande en grundlig studie av Södermänniskor på en mindre biograf... små saker kan roa mig en söndagskväll, haha) och bio. Changeling, såg vi. Den var helt OK, även om jag satt och hoppades lite på att den där "knorren" skulle komma, som skulle göra filmen riktigt, riktigt bra. Men, nej. Nu ser jag fram emot Benjamin Buttons otroliga liv, eller vad den nu heter. En skrynkling Brad Pitt. Yes. Lite orättvist, när killarna får dregla till en sexig Angelina Jolie... Fnys.

   

Kolla bara. Orättvisan är total.



Fast denna är ju i och för sig inte så dum...

Soffa - var är du?


Jag vet, jag tjatar ganska mycket om min soffa (i alla fall på msn och på Facebook). Ikväll ska den levereras mellan 18 och 22. Nu är klockan 20.38. Hoho, var är min soffa? Jag som hade hoppats att den skulle komma redan innan sju, så jag kunde montera den och premiärmysa i den. Men jag lägger nog ner den planen nu. Får bli ett helg-projekt. Dessutom är min gamla soffa kvar ännu (ja, det kommer bli trångt när den nya kommer...). Försvinner på lördag. Jag hade ett sånt flyt i helgen när jag träffade svägerskans bekant som var i snabbt behov av en billig soffa. Och vad är oddsen, när hon är här och kikar på den, säger hon sig behöva en TV också. Och vad har inte Jennie, om inte en TV till salu. Så vips, på lördag åker det gamla ut :)

Jag längtar så till våren. Fast egentligen har jag redan bestämt mig för att det redan är det. Fram till julafton var det höst, i mellandagarna var det vinter, och efter nyår blev det vår. I alla fall i min värld. Det vänder nu :) Antar att jag fortfarande är kvar i skolans värld och anpassar mig efter höst- och vårterminen. No winter in my life...

  
  

Lite vårinspirerande fotografering i Kalmar 2007.

It's official...


Livet är väldigt spännande. Man vet liksom aldrig vad som ska hända. Ödet? Slumpen? Hur som helst, det pirrar i magen och jag blir lite röd om kinderna när jag säger det: Jag är inte singel längre :)

Jag säger bara en sak nu


... HELG!


Varför inte bara få...


... må så bra som jag faktiskt gör. För det gör jag. Ändå dyker det upp saker utan förvarning. Saker jag ber om att få slippa och aldrig känna. Jag hatar det. Jag verkligen hatar det. Hur gör man för att slippa? Den som har ett svar, please let me know.

Min lediga dag igår blev ett mysigt återseende :) Det var en mycket bra dag. En trevlig och härlig dag.

För övrigt så har jag fastnat lite bland alla mina gamla bilder på den externa hårddisken. Misstänker att jag kommer få för mig att publicera lite gammalt shit då och då... även fast det typ bara är jag som tycker det är kul att se. Haha.



Väääldigt gammal bild. Från gymnasiet. En bit utanför Linköping, tagen av en vän. Och framkallad på egen hand i mitt lilla mörkrum. Jag saknar att blaska bland kemikalierna. Photoshop kommer aldrig slå det genuina och fantastiska med att stå i mörkret och se bilden sakta smyga sig fram på fotopappret...

True friendship never dies


Jag har precis pratat länge med en av min allra bästa vänner. Jag älskar dig, och jag saknar dig gumman. Nu ska jag banne mig ta mig till Göteborg... på tiden!



Galenskap i Kalmar. Hehe.

Dags att hoppa in i duschen och göra mig redo för att spendera denna lediga dag (jag vet, något efter, men vad sjutton... förmiddags-slöa i soffan till en Take That-dokumentär (ja, jag var ett fan, jag erkänner...) och telefonsamtal med en vän är inte så dumt det heller måste jag säga). Jag tror det blir en bra dag :)

En soffa och en TV rikare


Yej, nu har jag spenderat pengar igen :) Idag blev det en tur till Kungens Kurva tillsammans med bror och svägerska. Och jag kom tillbaka hem med ett litet soffbord och en TV, samt en beställd soffa från Mio. Dröjer alldeles för många veckor tills soffan levereras... :( men jag vill verkligen ha just den. Supernöjd, med allt. Har precis lyckats få igång TV:n och det känns kanon, även om digital-tv inte är fixat ännu riktigt... Jag säger bara Sony - you rock!

 

Min grymma soffa. Beställd utan nackstöd dock, den är ju skitful (och dyr som satan).

Just det. Köpte värmeljus på Ikea också. Hehe. Inte att förglömma... Det går åt i vintermörkret.

Imorgon ska jag jobba igen. Det är ju måndag. Men ledigt på tisdag igen... Jag gillar det här med att jobba typ en dag, och sedan vara ledig en eller två. Det borde vara så nästan jämt :)

 

Måste förresten visa de coolaste bilderna från nyårafton. Minna tar självporträtt och jag plåtar... Hehe. Hon hör ju helt klart hemma i rampljuset, eller hur? :)

Det var en gång...


Jag hittade inga bilder. Från nian. Men hittade två ännu äldre bilder. Vet inte hur gammal jag är, men jag gissar att det är mellanstadiet. Och Plutten. Min gosiga kanin... Hehe. Fast han var inte så gosig egentligen. Han bet alltid min mamma. Fy, honom. Men han blev söt på bild iaf :) Och så bjuder jag på en plaskbild i vattenpölen utanför huset i Linköping. Då var man lättroad och livet bestod inte av så många måsten...

  

Nu ska jag sova efter en fredagskväll med tvättid och sen lite bio tillsammans med bror och svägerska. Förhoppningsvis blir det TV-köp i helgen... :)

Återträff


Haha. Idag kom den. Inbjudan till återträffen för klass 9A. Och alla andra nior i Linköping 1999. Detta ska bli spännande... För sakens skull ska jag leta upp ett foto på mig från nian. Om jag hittar något vill säga... då var det ju inte digitalkameror som gällde, slog det mig. Kanske jag hittar något att skanna... :)

Jag återkommer om så är fallet :)

Haha, igen. Återträff. Vilka gick i min klass egentligen? Hm.

Gott nytt år!


2009 är här! Ett underbart nyårsfirande med bästa tjejen Minna :) Puss!

  
 

RSS 2.0