Tjugosju


Nu är jag gammal! Haha. 27. Herrejösses. Tre år kvar, sen kommer väl den där jag-vill-stadga-mig-och-skaffa-barn-ångesten... (eller kanske inte...) Så jag passar därför på nu att leva loppan istället! Kanske inte det heller egentligen, men det händer mycket skoj nu. I helgen var det dags för min "lilla" födelsedagsfest här hemma. Jag tror/misstänker att vi var närmare 30 pers när vi var som mest. Tack alla för en fantastiskt skoj fest! Det var härligt att se så många här, och om jag inte är helt ute och cyklar verkade det som de flesta hade trevligt... även om det var trångt ;)

Eftersom min officiella födelsedag var i söndags, blev det en bakisdag. Trodde ett tag där att det skulle bestå hela dagen fram till läggdags, men efter att B-A hade fixat flottig bakismat till mig och Cara som satt och gnällde i soffan försvann dunket i huvudet och jag kunde ta tag i städningen (medan B-A sussade i soffan den latmasken... hehe). Därefter tog vi oss till Big Ben, åt middag och kollade in B-As polare Johannes som körde stand-up där. Skoj! Perfekt avslut på födelsedagshelgen :)

Nu har jag jobbat två dagar och varvat detta med att pyssla om min stackare som ligger hemma och är sjuk. Jag känner ny energi och jag är alldeles upprymd över detta. Trodde inte riktigt det var möjligt. Livet känns behagligt, jag har en massa trevligt inplanerat i kalendern framöver, och jobbflödet är precis lagom (peppar, peppar...). Jennie gillar.

P.S. Har inga bilder från festen. Det ångrar jag sjukt mycket. Måste köpa ny liten kamera... Tips på vilken någon? Mottages tacksamt.

2010 är här


Jag startade det nya året med att sova till klockan tre. TRE. Jösses. Det är inte ofta. OK, att jag brukar vara morgontrött. Men, tre?!

Förklarar det hela med att jag hade en himla trevlig och skojig nyårsafton/natt tillsammans med Minna. Vi åt en massa mat, minst sagt! :) Tolvslaget firades vid Slussen, och Jennie förevigade det hela med sin urusla mobilkamera. Jag har inte varit särskilt duktig på att fotografera den senaste tiden. Hoppas bara det är en svacka, och att inspirationen återvänder.

Hur som helst, här är två glada nyårspinglor... (framför Birka Paradise om ni undrar, samma som förra året såklart, hehe...)

 

Som sedan styrde kosan mot baren högst upp i Skrapan och spenderade de första timmarna av 10-talet med smarriga drinkar :)



RSS 2.0