Update


Nu uppdaterar jag bara för att uppdatera. För att visa att jag inte gett upp. Hoho. I'm still here!

Idag åkte älskling hem tidigare från jobbet för att han mådde dåligt. Och på något vis blir jag liksom sympatisjuk. Har nu legat nedkrupen under täcket i sängen med honom i två timmar och tittat på TV. Kikade på "Sommarpratarna". Vilket underbart program det är egentligen. Så härligt. Så djupa tankar, och samtidigt lättsamt. Så sorgliga historier samtidigt som de sprudlar av hopp och lycka. Jag vill bli en sån där klok och eftertänksam människa som njuter av livet. Oavsett vad som händer och vad livet består av. Eller så är det bara producenterna som lyckas förmedla det där som vi tittare vill ha...

Det klokaste och mest berörande ikväll var det Eva Gabrielsson sa, om att de människor som står en riktigt nära och som dör ifrån en aldrig försvinner. De finns kvar där, inom en. De är en del av en. Och precis så är det, precis så känns det med min mamma. Hon är verkligen en del av mig. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Och känner henne.

Det var dagens djupa tanke från min sida. Tror ni jag skulle kunna klassas som sommarpratare? :)

Söndagsfix


Igår var vi ute och "härjade" på stan. Det startade med hemmagjorda hamburgare och trevligt sällskap hemma hos Eddie, och därefter utgång på Kolingsborg vid Slussen. Dit hade jag nog aldrig funderat på att gå om det inte hade visat sig att det var trancespelning där kvällen till ära. Roger Shah, med andra ord. Najs. Det var riktigt, riktigt bra där ett tag. Mina gamla trancegener vaknade till liv igen och det var så kul att dansa. 30 oktober spelar Adam Beyer. Vem hänger med?

Så min sorg över att jag inte fick tag på några biljetter och därmed missade Tiëstos spelning på Annexet i fredags, känns inte lika påtaglig längre. Även om det säkert hade varit hur grymt som helst. Tiësto är ju ändå lite utav en gud. Min gud :) 

Idag har B-A haft grabbkollegor över på besök för att kolla fotboll och fixa dator. Grabbigt värre, med andra ord. Så då har jag ägnat tiden åt att redigera bilderna från Malin och Thomas fina bröllop. Jag har t o m lärt mig en ny funktion i Photoshop efter att ha läst en artikel i Fotosidans magasin som jag köpte i somras. Heja, mig! Känner mig ambitiös. Synd bara att min dator har världens sämsta skärm och inte riktigt visar bilderna i samma färger som när man framkallar dom... Hoppas inte Malin misstycker med att jag lägger upp mina favoriter här. Så fina de är. Kärlek. Det är det bästa som finns, eller hur? :)

 

Kan inte riktigt avsluta inlägget utan att nämna att det är ju VAL idag. Så spännande! Jag har gjort min plikt och varit och röstat. Så mycket folk det var då! Kö in i lokalen. Galet. Men härligt att så många går dit. Men tror inte heller vi direkt bor i ett område med låg andel röstande... Hur som helst ser jag fram emot att följa valvakan ikväll. Heja, Alliansen!


Och så plötsligt...


... var hon där igen! Hej!

Av en ren slump (?) ramlade jag in på min gamla - inte så jätteuppdaterade - men ack så trevliga, blogg idag. Och det var ju lite kul att läsa mina egna små inlägg. Och jag sörjde lite över att det liksom plötsligt tog slut. Så jag gör ett nytt försök. Varför inte. Misstänker att mina gamla "trogna" läsare inte direkt bevakar bloggen längre... så det är väl inte så många som blir ledsna om jag ger upp igen :)

Hur som helst. Ikväll har jag jobbat. Fram tills nu. Var på ett snabbt litet möte på banken hos min rådgivare på eftermiddagen, så var ju tvungen att jobba igen mina timmar tänkte jag. Plus att jag har en jäkla massa på agendan just nu. Men det mesta är faktiskt bara kul. Men inte när jag lite förlorar kontrollen. Händer inte så ofta, men känslan gör mig väldigt nervös. Just nu är det dock under kontroll.

Åter till bankbesöket. Till min stora förfäran berättade min rådgivare att han ska byta kontor! What?! Jag som hyllat honom så, berättat för nästa varenda själ jag känner (speciellt en viss Helena...) om hur mycket jag avgudar (OK, lite överdrivet kanske, men jag vill att ni ska förstå grejen här va) honom och hans råd och allt det som får mig att känna mig fullständigt trygg ekonomiskt. Han är ju värsta aktieexperten och har sätt till så mina stackars besparade slantar inte försvunnit med krisen. Och nu överger han mig?! Och flyttar över mig till nån tjej som heter Sofia? Hon är säkert ung och oerfaren och kommer ge mig obegripliga råd... Ja, jag är skeptisk. Jag blev ju för guds skull Premiumkund bara för att få behålla honom som rådgivare. Buhu.

Nu undrar ni säkert varför jag inte kan ha honom som rådgivare på det nya kontoret... Det verkade inte aktuellt, han skulle bli nån höjdare och får tydligen vara med på intern-TV numera. "Det du", sa han. "Mmm, kul", sa jag.

Nu ska jag laga en sen middag och längta efter min mys-sambo som har föräldrarmöte ikväll. 

RSS 2.0