Gotland here I come


Inatt bär det av till Gotland. Yej! :) Ser väldigt - väldigt - mycket fram emot veckan bland sol, raukar och trevligt sällskap. Jag är laddad. Borde egentligen packa nu, om det inte vore så att min förbannade nacke inte riktigt är lika laddad. Fy helvete vilken nackspärr jag drabbades av igår. Inte nådigt. Och arg och sur var jag, kvällen var ju tillängnad partaj med Helena och Vanessa - och utgång på Patricia stod på agendan. Men efter att tappert försökt vara social, pimpla vin och testa Vanessas spikmatta gav jag upp. Det gjorde helt enkelt för ont och jag fick bistert inse att party inte var något som passade mig just då... Istället tog jag mig stel som en pinne hem till B-A som servade en ynklig Jennie med varma handdukar på nacken, ont-i-musklerna-gel och en natt på mirakelkudden. Något som visade sig fungera till viss del. Idag kan jag iaf böja lite på huvudet. Men INGET ska hindra mig från Gotland.

Veckan som varit har varit fantastiskt mysig. Jag och B-A for iväg till landet i måndags. Där frossade vi i slappande, grillmat, ännu mer slappande, mys, bad, sol, regn, åska, bokläsning... och BAD! Jennie tog årets första dopp. Jippie! Något sent kanske... men då bör det tilläggas att jag är en badkruka.

 

  

En vecka...


Då har det nästan gått en vecka sedan min underbara semester startade. Jag ska inte börja tjata om att tiden går för snabbt, jag lovar. Jag är lite arg på mig själv för att jag är för dålig på att föreviga vad jag har gjort den senaste tiden... Hm, undrar om det hjälper om jag köper en ny kompaktkamera? Ska fundera. Det viktigaste inköpet just nu som borde göras är dock en ny dator. Borde prioritera det... För att ha något att förgylla mitt blogginlägg med finkammade jag precis mobilen och hittade dessa bilder. Mys med B-A på Åsöberget, femkamp på Grönan som avslutades med ett besök på Flyt och utgång på Big Ben (!) förra helgen. Hehe. Tycker ni jag borde bli bättre på detta? Det tycker jag :)

 
 

Någon som är bättre på det där med att dokumentera än mig... :) Bästa Helena!

Nu ska jag ner i tvättstugan. Sånt måste ju dessvärre göras även om man har semester... På måndag väntar några dagar i Vigerstad. Underbart. Det ska ju tydligen bli regn, såklart. Men vi laddar med böcker och massor av filmer... och ser till att mysa till det riktigt ordentligt ändå. Längtar. 

RSS 2.0