Vad är grejen?


Vad är grejen med nackspärr? Varför får jag det - och dessutom, ofta numera? Suck. Förr, när det inträffade hade det liksom en logisk förklaring... Jag hade suttit i drag eller sovit helt galet.

Nu verkar nackspärren få för sig att komma smygande. Ingen stelhet direkt på morgonen, utan plötsligt, mitt på dan stelnar jag till och efter en stund gör det ont konstant. Idag attackerade den när jag stod i duschen... och när jag kom ut därifrån kunde jag knappt röra mig. Typ. Alla mina söndagsplaner kraschade i det ögonblicket. Planerna var att städa och rensa gaderoben... Hm, nackspärren kanske ändå var mitt undermedvetna som gav mig en legal anledning att slippa... Aja.

Hellre ren lägenhet än smärta, vill jag dock påstå.

Helgen har i övrigt inneburit en del sena aktiviteter. Spontant festande i fredags, skitskoj! Och igår kväll/natt fick B-A och jag storspö i Monopol av Helena. Hehe.

Nu regnar det visst... Yej. Hösten är här.

Jo, det stämmer.

 

Jag lever fortfarande. Det kan vara svårt att greppa, jag vet. Bara det att jag har varit mer analog än digital den senaste tiden (eller ska jag kanske säga mer offline än online..?)...

De senaste veckorna har bjudit på mycket. Fullspäckade helger, ny arbetsplats att ta sig an, en släng av vart-tog-sommaren-vägen-är-det-redan-höst-depp och ett stort behov av att bara ta det lugnt. Tänkte jag skulle återta mitt liv online ikväll. För att inte bli för långrandig i text får några av de senaste händelserna i mitt lilla liv illustreras i ett par bilder... Håll till godo, mina vänner :)

Madonna i Göteborg. Eller man kanske ska säga ”Martina i Göteborg”! För det var det som var höjdpunkten. Madonna blev jag nog rätt besviken över ändå. Men att få träffa Martina igen efter ett HELT ÅR från varandra var grymt skoj! Och mitt resesällskap var inte så dumt det heller ;)




Helgen i Norge hos Janne i Jessheim avverkades i ett nafs. Supermysigt med picknick i sommarens sista gröngräs, och Black-Party-partajande som bara den. Väldans trevligt med en härlig skara människor!




Min kusins bröllop i Halmstad har också gått av stapeln. Det har planerats länge, jag har nojjat mig mycket över min roll som brudtärna (ville ju inte se ut som ett miffo i kyrkan, även om allas blickar såklart är på bruden)... Det gick dock galant och jag blev till slut nöjd med mitt klädval. Det skadade ju inte heller att jag hade festens stiligaste karl vid min sida ;)


RSS 2.0