Barcelona :)


Nu är det dags att sova... för imorgon ska jag upp tidigt och ta flyget till Barcelona. Fan vad härligt! Har längtat länge nu och äntligen blir det av :) Ska bli superskoj att träffa Ida igen... och självklart se Barcelona för första gången. Jag är redo för 3,5 dag i storstaden. Det ska turistas en del, men även bara umgås och njuta av att vara borta ser jag minst sagt fram emot.

Förhoppningsvis kommer det en liten rapport här efter helgen - MED bilder :) Älskade systemkameran följer självklart med och jag ser fram emot att plåta igen. Det var längesen sist.



Jag och Ida i Kalmar någonstans. Jag misstänker Harrys ;) Längesen... Hehe. Nu ska det bli nya skojiga bilder från Barcelona :)

Vinter? - Nej, tack.


Uppdaterandet suger. Men det skiter jag i.

Det är lite av ett snökaos i Stockholm. Och hur svårt kan det vara att ploga egentligen?! Suck. Okej, jag har slirat runt i mina Puma-sneakers idag. Kanske inte så smart. Men ändå. Jag köpte "vinterskor" på vägen hem. Det blev svarta, hala, högklackade skinnstölvar. Smart? Nja. Men dom var väldigt fina. Och kommer passa skitbra med min nya "vinterjacka" - en tunn kappa på rea. Men skitsnygg. Hehe.

Jag får inte mitt förbaskande trådlösa modem att fungera. En ensam ganska oteknisk hjälplös tjej tar gärna emot hjälp... ;)

På torsdag drar jag till Barcelona. Tjoho! Fan, vad najs det ska bli. Nästan fyra dagar hos bästa tjejen Ida :) Detta har jag sett fram emot LÄNGE!

Dags att ordna någon slags middag då. Hm. Spännande, undrar vad jag hittar på... Nudlar? Eller yogurt? Mums :)

Hypokondrisk?


Jag är 25 år och misstänker att jag har fått en blodpropp i vänstra vaden. Ja, ni hör ju själva hur stört det låter? Jag måste vara hypokondriker. Ligger i soffan och väntar på att min inbillade (?) svullnad ska lägga sig. Men benet känns fortfarande lika bortdomnat. Sedan klockan 10 imorse. Riktigt skumt det här...
 
Har fan ingen lust med akuten. Var där vid fem och rådfrågade en sköterska och hon konstaterade att jag skulle få vänta lääänge (varken vårdcentral eller närakuten ville ta emot mig...). Som om jag inte förstod det innan liksom. Eventuellt går jag dit imorgon bitti. Bor ju i alla fall nära. Ännu en bra sak med att bo i stan... 
 

Pimp my lägenhet


Bredbandet är beställt och modemet är levererat till någon suspekt kiosk på Götgatan. Jag har inte orkat ta mig dit ikväll. Men jag testade - och titta! - grannens bredband fungerar igen! :) Men imorgon ska jag fixa med mitt 100 Mbit...

Det är helg igen, och veckan gick som vanligt lika fort. Imorgon är det dags för Ikea, och jag känner mig hyfsat peppad. Det borde vara kul, men jag vet ju inte hur jag vill inreda än... det är nämligen lite komplicerat har jag insett. Suck. Plus att jag nu ikväll efter mätt en vägg insåg att jag åter igen inbillat mig att lägenheten är större än vad den är... Jag hade en liten plan, men den sket sig nu.

Jag längtar till Barcelona. Om två veckor är jag där. Det ska bli så skoj och så underbart att byta miljö :) Och träffa Ida såklart! Det var alldeles för länge sen sist. Det kommer bli en grym långweekend :)

Nu ska jag dricka upp min gigantiskt stora kopp te. Mys.

Nu kan jag inte snylta längre...


... på min grannes Internet. Stor chock igår när jag insåg att det inte fungerade längre. Så jag "skyller" på att det var därför jag inte uppdaterade bloggen igår. Hehe.

Men jag fick ju en Internet-fri kväll! Ovanligt. Var dock TVUNGEN att surfa in på Facebook via mobilen. Två gånger. Abstinens? Lite kanske. Nåväl. Jag erkänner i alla fall! :)

Nu tar jag mig friheten att skriva några rader på jobbet - där jag fortfarande har tillgång till det underbara Internet... Och nu ska jag surfa vidare in på ComHems hemsida för att ordna detta hem. För nu blev det fart på mig kan jag lova.

Jag har ytterligare en sak till att erkänna (och det känns lite jobbigt): Jag köpte aldrig något träningskort igår efter jobbet. Jag gick hem och gjorde våfflor istället. Oups.

Idag fick jag reda på att två av mina äldsta kompisar, Cara och Magda, förmodligen kommer på Stockholmsbesök i december. Så FANTASTISKT skoj! :) Jag till och med halvskrek ut min glädje här på jobbet... Det blir med andra ord ingen kryssning för mig, det blir något ÄNNU bättre! Längtar tjejer, och hoppas ni får tag på biljetter... :)

Stel gammal kärring


Det är precis vad jag känner mig som. Vad fan är det med min kropp. Den pallar inget och säger emot vid minsta rörelse. Kanske är och ta i, men jag är fan inte smidig i dagsläget. Och det blir ju inte bättre av att jag ska kravla upp i loftet varje kväll numera. Ojoj. Men väl uppe på högre höjder är jag väldigt nöjd. Det är mysigt där uppe. Och 1,40-säng räcker :)

Imorgon ska dock Friskis & Svettis-kortet köpas. PÅ RIKTIGT! Sen ska jag träna också, förhoppningsvis även det på riktigt... ;)

Veckan har varit skön. Mycket jobb som vanligt, men den har varit skön. Det är liiite lugnare nu, och jag hinner med att tänka på annat också. Men jag är trött. Jävligt trött. Skulle behöva sova två dygn för att komma i kapp. Men vad fan, man lever ju bara en gång, eller hur. Och nu lever jag ju singelliv på Söder och då måste jag ju få vara lite crazy...

Helgen har varit kanon. Fredagen bestod av inspektion av min lägenhet och middag. Lagad i mitt "kök". Jo, vi säger KÖK nu. Även om det kanske inte är det. Men vi säger kök :) Mycket vin och mycket prat... Precis vad jag gillar med fredagar. Så ska det vara.

På lördagen blev det fokus på bror min. Dags att fira hans 35-årsdag (några dagar för tidigt). Pappa och hans sambo kom upp till huvudstaden igen och det blev släktfika. Med småtjejerna också såklart. Hehe. Det är fart på dessa små donnor! Jag undrar om jag själv verkligen skulle palla... Det får blir den dagen. Om den kommer.

Kvällen blev fest! Mötte upp Minna igen såklart (Mitt helgsällskap, nu måste vi höras med jämna mellanrum annars får jag abstinens. Haha.). Hos bror samlades ett 20-tal glada människor. Mycket trevligt! Planen var att gå vidare, men vi blev kvar tills grannen klaga på allsången (kanske framkallad av hotshotsen?) i köket. Det blev nattpromenad till Donken med Minna och den McFeasten satt fint. Det måste jag erkänna. 

Idag blev det till att slöa framför TVn tills vi pallra oss till Ringen för lite bakisshopping (iaf för mig...). Nu har jag tagit mig igenom disken (hurra) och ikväll blir det förhoppningsvis bio. Det är nice. Det var längesen. 

Ja, och det här med bilder i bloggen... Inte bättrat mig. Sorry.  

Fantastiskt


Det här var ju bättre än vad jag trodde. Jag är lite förälskad i min nya lägenhet, dess läge och mitt nya liv. Jag får bra vibbar, det är ett som är säkert :)

Snart blir det party. Wiee!


Kanske borde börja publicera lite blider också. Ska bättra mig!


Södermalm


Det här är med uppdatering är inte min grej har jag märkt.

För en vecka sedan fick jag nycklarna till min nya bostadsrätt på Södermalm. Härlig känsla! På lördagen gick flyttlasset. En märklig känsla att ta mitt pick och pack och lämna nycklarna i brevinkastat i den lägenhet jag trodde jag skulle bo några år i när jag flyttade dit för ca 15 månader sedan. Så blev dock inte fallet. Det vore ironisk om jag påstod att jag var oberörd när jag åkte. Men så fort vi kom rullandes med släpet in på Söder slog det mig. Nu kommer jag till Södermalm - och jag ska fan inte åka tillbaka! Jag BOR här nu. This is my home. Ni vet. Grymt härlig känsla! Jag blev genast otroligt peppad inför framtiden. Och mitt nya liv. Tjoho :)

Min bror, svägerska, Kristian, Kenta och Jenny hjälpte till och bar kartonger tills de var helt slut. Jag är så oerhört tacksam! Men mycket skit har jag. Det blir lätt så. Efter att ha flyttat ex antal ggr och till både mindre och större. Plus tömt stora huset i Linköping. Och nu bor jag på 25 kvm. Igen. Men det ska nog gå. Med lite vilja så!

Minna kom till Söder på kvällen. Skumpa och plastglas hade hon med sig - så underbart! Middag och lite utgång blev det såklart :)

På söndagen vaknade jag upp första gången i mitt loft. Mysigt! Där kommer jag att trivas, även om jag fortfarande slår i huvudet i taket med jämna mellanrum...

Under veckan har det inte blivit så mycket fix. Mest mycket på jobbet och annat skoj. Men så idag fredag tog jag mig tid. Nu fan skulle soffan komma fram bland alla flyttkartonger. Saker skulle packas upp. Jag laddade med god mat, vin och TV:n som sällskap (köpte antennsladd först idag). Vid halv elva hade jag kommit en bra bit på väg, och nu har jag hunnit ligga i soffan i snart två timmar och mysa med tända ljus och min älsklingsskiva med Sofie Zelmani. Åh, nu trivs jag. Fan vad jag trivs. Det här kommer bli bra. Jag känner det på mig.

Nu börjar det. På riktigt.

RSS 2.0