Vad är grejen?


Världen är emot mig. Kanske inte riktigt, men nu blev jag irriterad. Ikväll är det tvättkväll. Jippie. Och av någon konstig anledning kände jag mig inte dödstrött när jag kom hem från jobbet, så jag bestämde mig faktiskt för att ta en powerwalk medan maskinerna snurrar nere i tvättstugan... Två sekunder från att byta om till gympadojjorna såg jag regndropparna mot fönsterrutan. Vad är grejen? Det börjar REGNA när Jennie äntligen tagit sitt förnuft till fånga.

Är det nåt slags tecken? Att jag inte ska motionera? Kanske.

Hur som helst har den här så kallade sommartiden fått mig att piggna till en gnutta. Tänk vad lite ljus kan göra.

Eftersom det då inte blev någon promenad ser min kväll ut på följande vis.

1. Bädda med nya sängkläder (det är faktiskt värre än vad man kan tro att bädda i ett loft... har lite ångest varje gång det är dags)
2. Vika den rena tvätten från FÖRRA gången
3. Stryka
4. Hänga upp tvätten
5. Stryka mera
6. Städa
7. Hämta tvätten
8. Vika och stryka lite till
9. Städa 
10. Sova

Yej, vad kul. Så det krävs nog att jag sätter på lite peppande musik... Röyksopp, kanske? :)

En grym kväll


Måste säga att kvällen igår var mycket trevlig! Och vi lämnade Söder för att hänga på Berns. Det blev en helkväll som slutade med efterfest hos Helena i förorten ;) Att jag idag inte riktigt känner mig som människa (men känner att jag lever, så att säga) är förmodligen det stora antalet sådana här igår...



Men mums vad smarrigt! Fast inte idag. Nu vill jag ha pizza och cola. Vem kommer över med det till lilla ynkliga bakis- Jennie? Någon?

Röyksopp rules


Bästa låten. Helt klart. Dansa, dansa, dansa :)


I'm back!


Livet rullar på i en rasande fart. Och i natt blir det sommartid. Vi förlorar en timme, men det är det värt - det blir ju äntligen märkvärt ljusare om kvällarna :) Det gillar jag. Och det kompenserar lite för all den snö som kom igår. Snökaos, nästan. Blev lite smått chockad över vad som hade skett utomhus medan jag satt inne på krogen och myste med vin och trevligt sällskap i fyra timmar. Fick bli en taxi hem, även om jag bara befann mig vid Medis. Åh, jag har blivit lat och bortskämd söderböna sen jag flyttade. Men helt rätt, vill jag påstå. Hehe.

Idag är det lördag. Skööönt. Sovit 11 timmar. Strosat på stan. Fikat med Helena. Skulle köpa en bordslampa jag tittat ut, men butiken var stängd. Irriterande. Men det får gå ändå. Nu laddar jag inför kvällen. Middag och soft sällskap hos B-A. Sedan lite utgång och förhoppningsvis tillsammans med Kalmar-brudarna. Det ser jag fram emot!

Har förresten världens bästa pojkvän. Igår överraskade han mig med blommor. Så sött :) Och det som stod på kortet gör mig så glad. Precis vad jag behövde höra efter en vecka som denna... :)


Det är mycket nu


Hej hopp, bloggen!


Det var ett tag sen sist, eller vad säger ni? Har varit mycket ett tag nu. Har inte riktigt hunnit eller orkat. Att vara sådär sjuk som sist jag skrev tog musten ur mig. Energin försvann för ett tag och det inverkade såklart på jobbet... Jag kom efter med min to-do-lista big time.


Efter fullspäckade veckor med jobb och fullspäckade helger med skoj är jag tillbaka. Känner mig jäkligt till freds med det mesta nu, faktiskt. Det är en aning otippat, för det har hänt en del. Men då jag är väldigt lycklig just nu, klarar jag liksom av det jobbiga på något vis.


Hm, känner att jag flummar. Ja, det gör jag. Men det bjuder jag på ;)


Måste förresten yttra mig om en grej: Jag hatar SJ. Har köpt tågbiljetter till Lund idag - om 3 veckor åker jag. ETTTUSENTREHUNDRAFEMTIONIO JÄVLA SPÄNN! Vad är det med världen? Gah. Jag blir så upprörd. Bara för att man inte längre klassas som ungdom eller student - och måste erkänna att man är vuxen nu, tvingas man betala en hel förmögenhet för att åka söder ut en helg. Buss, tänker ni - aa, visst - 8 timmar, säger jag. Tänkte att jag, för en gångs skull, skulle välja att vara "miljövänlig" och välja bort flyget... Det var ju skoj att vara miljömedveten. Jag blir inte inspirerad att fortsätta, kan jag ju säga. Men jag betalar ju såklart, jag vill ju till Lund. Så varsågod, SJ. Enjoy.


RSS 2.0