Sånt jag gillar...





Världens tråkigaste fredag


Jaha. Här sitter jag en fredag kväll och uppdaterar min blogg. Gud, så skoj. "När lammen tystnar", står på och jag småtittar ibland. Kan ju filmen utantill, så knappt lönt att titta koncentrerat. Eller så hänger det ihop med att jag liksom tröttnat på att titta på TV just nu. Kan man göra det? Ja, efter tre dagar i fosterställning i soffan. OK, jag överdriver. Så jäkla illa är det inte, men jag är jäkligt trött på att vara sjuk.

Var inne på kontoret idag. Vägen dit var en spännande liten resa. Befann mig liksom som i en liten bubbla hela vägen... Allt runt om kring bara svepte förbi, och röster och annat ljud hördes bara dovt i mitt lilla huvud. Insåg ganska snart att jag inte var riktigt kry. Fick iaf lite gjort på jobbet, skönt det. Skum känsla att träffa kollegorna som var i full färd med att ha fredagsfeeling. Min vecka har liksom stått still.

Nej, nu ska sova. Finns inte så mycket att göra. Hoppas, hoppas, hoppas huvudvärken är borta imorgon så jag kan ta en kort shoppingtur och njuta av partajet hos B-A...



Såhär glad är jag inte just nu dock... Men gjorde ett försök till att roa mig själv lite i Photoshop.    

Deckad


Denna vecka började helt okej. Jag var lite stressad över allt jag hade att beta av på jobbet, men jag lugnade mig ganska snart då jag insåg att fem hela dagar ändå är ganska mycket tid. Lugnet höll i sig fram till att jag på tisdagen vaknade upp - totalt deckad. Så galet sjuk. Hur går det till? Bara sådär över en natt? Det är inte rimligt. I tre dagar har jag legat i soffan. Huttrandes, svettandes, hostandes, snörvlandes, illamåendes, matt, ynklig... osv. Först denna förmiddag vinklade jag på persiennerna för att släppa in lite dagsljus, och nu ikväll tog jag mig ut ur lägenheten för första gången på tre dar. Luft. Det var skönt. Gick till närmsta affär och köpte på mig en massa mat... (eftersom mitt lilla förråd här hemma typ helt tagit slut).

Usch vad jag klagar. Men det har fan inte varit kul. Och jag är fortfarande inte frisk såklart. Detta innebär att jag får ställa in en middag jag sett fram emot imorgon. Och det är bara att hålla tummarna för att jag orkar med B-As efterlängtade inflyttningsfest i helgen...

Jag är inte bitter, nejdå. FÖRBANNADE INFLUENSA! FÖRSVINN!

Suck. 

MEN! En rolig sak skedde i tisdags: Jag fick biljetter till Madonna i sommar! Wieee :) Längtar redan som bara den.   


Lite generad


Strax efter klockan fyra idag ringde det på vår porttelefon på jobbet. En kollega sa att jag hade besök. Va? Nu? tänkte jag, och funderade förbrilt. Har jag glömt ett möte? En fredag eftermiddag klockan fyra? Det kan inte vara möjligt. Och just ungefär då ringde det på dörren. Där stod tjejen som jobbar nere i blomsterbutiken ute på Sveavägen. Men blommor till mig! :) Från en fantastiskt underbar pojkvän! Så sött. Så mysigt. Så lycklig över att just du är min. 

 


Dansa, låt mig dansa...


Hittade en bild från en av de värsta kvällarna i mitt liv. Men just när denna bild togs var kvällen fortfarande väldigt bra. Dock inte det jag skulle skriva. Utan: Fan vad jag vill dansa. Abstinensen är enorm. Saknar. Det saknar jag. Bara det.


Madonna is back


Har ju glömt att berätta att jag inte fick några biljetter till Madonnas konsert på Ullevi den 9 augusti. FAN! Jag ringde och ringde och stod i webbkö och i webbkö, men nej, hela systemet var emot mig. Jag var så frustrerad... Och ledsen. Och besviken.

MEN! Så idag - Madonna gör extrakonsert - den 8 augusti dessutom :) Dagen INNAN konserten "alla andra" ska gå på. Hehe. Det var säkert inte alls planerat att släppa den nyheten efter att biljetterna till konserten den 9:e var slutsålda och alla som vill gå upptäckt att de "missat" sin chans... Strategiskt gjort, måste jag säga. Heja, den pr-ansvarige.

Hur som helst. Den 17 feb kommer jag engagera alla jag kan för att försöka boka. Skam den som ger sig! JAG SKA GÅ! Någon med bra kontakter förresten? Hehe.

Och en annan sak. Kul att du hittade hit min älsklings-Ullis! :) Jag lovar... det kommer bli MYCKET spännande läsning framöver. Eller kanske inte. Haha. Ha inga höga förhoppningar. Jag blajjar mest :)

Nu är det dags att äta lite middag. Efter det kommer jag garanterat decka i soffan. Vare sig jag vill eller inte.

Kärleksbomba mig ...



Kärleksbomba mig :) Eller någon annan. Hihi.

Nyinflyttsfirad


Eller vad det nu kan tänkas heta :)

Dags att skriva några rader om lördagskvällen och den efterlängtade inflyttningsfesten. Kort och gott: Skitskoj! Vi blev till slut ett ganska stort gäng, och jag tror de flesta hade trevligt. Det verkade så i alla fall :) Alla var så otroligt söta och kom med presenter, blommor, muffins, godis och grejer - tack, tack, tack i MÄNGDER! Men givetvis var det allas närvaro som var det allra bästa ;) Jag låter nog några bilder tala för sig själva...

  
  
  
  

Och ja, söndagen var en sliten dag. En ganska så jättesliten dag. Men det var det värt... :)

Åter igen - tack alla! PUSS

PS. Mer bilder på Facebook såklart. För er som vågar vara vän med mig... Hihi.

Även jag utmanad


Ja, det sprider sig. Utmaningen. Hehe. Själv är jag utmanad av H-lena. Utmaningen består av att gå in i mappen där jag har mina bilder, välja den 6:e mappen och publiceras den 6:e bilden här på bloggen. Och självklart berätta om bilden. Så vad blev det då? Jo, denna...



Bilden är tagen i Barcelona när jag var där för att hälsa på min gamla pluggkompis Ida i höstas. Hon bodde där under hela höstterminen för att plugga spanska, och jag blev ju såklart himla sugen på att hälsa på. En otroligt skoj och trevlig weekend! Finns mer bilder från denna helg här.

I denna utmaning ingår det förstås att utmana 6 andra bloggare (... likt det klassiska kedjebrevet). Och jag inser nu att jag inte kan komma på så pass många... Men, jag tar de jag kommer på som har en blogg :) Så får jag återkomma om jag kommer på fler... (de flesta är ju redan utmanade).

Utmaningsregler
- Gå in i mappen Mina bilder (eller den mappen där du har dina bilder)
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
- Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade!

Och så dom jag utmanar då :)
Sam
Lulu
Lucas

Lycka till :)

Imorgon smäller det


Då är det dags att fira att jag är "nyinflyttad" på Södermalm. Yej! Jag vet, jag vet... jag har bott här i TRE månader nu. Hehe. Men, bättre sent än aldrig :)

Hur som helst ska det bli fantastiskt skoj! Massor av härliga vänner kommer - saknar några av dem, en av dem extra mycket då hon planerat att komma men drabbats av den hemska influensan, snyft... - men vi blir runt 15-20 och nog räcker det gott och väl på mina 25 kvm... :) Men som sagt, finns det stjärterum finns det hjärterum! Och några får nog sitta med sina söta rumpor på golvet. Ska försöka serva med kuddar så gott det går... så ingen blir öm :)

Sitter och slölyssnar lite på min playlist på Spotify skapad inför den stundande festen. En saaalig blandning. Har försökt lägga in låtar som några av dem på nåt sätt relaterar till något eller känns bekanta för de flesta... Några gamla dängor från dansgolvet på Blue Ribbon i Linköping, någon gammal Gigi från Melles i Huddinge, några låtar som påminner om nollningen i Kalmar, och så några klassiska trancelåtar från Mondaybarkryssningarna... Och så lite Röyksopp och Depeche Mode till bror och svägerska. Hehe :) Och sen the best of the best i mitt tycke överlag. Dock inte någon hardtrance... det skulle nog inte så poppis, misstänker jag (förutom att jag, Sam & Sophie skulle börja stampa hej vilt...).

På måndag släpps för övrigt biljetterna till sommarens viktigaste konsert på Ullevi. MADONNA. Jag måååste ha! Bara så ni vet. Den tanten, hon kan. Snygg är hon också... Jag ska bli som henne när jag blir stor. Hehe.


RSS 2.0