Hösten i lite bilder


Världens godaste pizza på Vapiano med Vox-gänget.
 
Helena och B-A på Valross spelning på Sjöhästen.
 
Rosa Bandet Ljusmanifestation i Kungsträdgården.
 
Söndagsfika med världens bästa Minna.
 
Snittfix med tjejerna i Linköping.
 
Old best friends :)

Röyksopp på Berns.
 
Mysfrukost med B-A på Bakverket.
 
Årets första lussebulle :)
 
Lyan.
 
Redo för fest.
 
Jag och världens bästa svägerska.
 

Snabbt beslut... eller?


Oj. Jag har köpt en dator! Bara sådär. Eller kanske inte, beslutade mig redan i början av sommaren att jag skulle införskaffa en ny privat burk. Men nu är jag trött på mig själv, att jag aldrig orkar sätta mig in i vad som finns där ute på marknaden, vad som är mina behov egentligen... Så när bror min mejlade en länk på en laptop med sänkt pris som jag tittat på förut, la jag den i kundvagnen och slog till. Oooh, hoppas jag får den väldigt snart! :)

Visst är den snygg? Kommer passa perfekt hemma hos mig :)


STHLM - JKPG tur och retur


Sitter på X2000. Fredagen spenderades i Jönköping. Först jobb, sedan ett mysigt besök hos Ullis :) Nu bär det av av hem igen. Ca 30 min kvar. Känner att det börjar räcka med tåg nu, även om jag är väldigt lycklig över att ha Internet och kan roa mig (och jobba lite på en lördag, tjoho).

Väl hemma blir det lite fix, sen bär det av på födelsedagsfest hos bror min. Trevligt! Imorgon ska det tydligen bli bio, har jag hört. Himla mysigt! Undrar vad vi ska se. Några tips?

Nu lämnar vi Södertälje Syd. Det är verkligen äckligt ruggigt ute idag. Grått. Dimmigt. Blött. Rått. Usch! Tur att det är 1:a advent snart så man kan börja plocka fram mysljusen. Jag hade iofs tänkt att strunta i julpyntet i år igen, men det kan ju faktiskt vara lite trevligt... Ska fundera på det. Det enda jobbiga är liksom att lådan med allt står längst inne i förrådet. Och Jennies förråd är inte det mest lättillgängliga just nu, om man säger så. Kanske ska överväga en liten genomgång imorgon... Hm. Tål att tänkas på.

Om 2 veckor bär det av till Riga med familjen. Jag missar visserligen årets fest på jobbet, men jag ser ändå väldigt mycket fram emot resan. Ska bli mysigt. Umgås, äta gott, bo på hotell... Mmm :)

Nej, nu ska jag nog plocka ner den här burken i väskan, och invänta Stockholm Central.
 

"Rubrik"


Har ingen fantasi idag, kommer inte ens på en bra rubrik (som om min blogg brukar innehålla mängder av fantasi... hm...).

Denna helg har varit lugn. Väldigt lugn. Men jag har genomfört det som var planerat: shopping och städning. Mitt konto är i stort sett tömt, men jag har nya stövlar, vinterkappa, jeans, väska och lite annat smått och gott. Och lägenheten är ruskigt ren. Den brukar vara väldigt ostädad måste jag erkänna, så en hel söndag i städningens tecken var minst sagt på tiden.

Nu sitter jag och väntar på älsklingen min, som varit på snabbesök i Norge idag. Saknar honom. På söndagar ska man söndagsmysa. Hoppas på att hinna med lite mys innan det är dags att sova.

Nä. Detta inlägg sög ju. Bäst jag ger upp. Återgår till TV4 och Nyheterna.

Bong... bong bong


Haha :) http://twitter.com/big_ben_clock

Nu är det helg. Yes!

Minnen...


Sitter och rensar lite gamla bilder på min hårddisk, och hittade några mappar med bilder från huset i Linköping där jag är uppväxt. När det var klart att huset skulle säljas för ett par år sedan, såg jag till att fotografera lite minnen. Inte bra rummen. Utan vissa detaljer, som jag säkert glömt bort om jag inte tagit bilderna. Kanske lite löjligt, jag vet inte, men jag är i alla fall glad över att jag tog mig tiden. För nu när jag öppnade mappen, var det minst sagt kul att se. Givetvis har inte du som läser samma relation till dessa bilder. De kanske till och med uppfattas som meningslösa. Men jag lägger upp dom ändå. Mysigt :)

  
  
  

AAA!


Jag blir tokig på reklam som utnyttjar min fallenhet för söta djur och bebisar. Men vad ska jag med hundmat till? Men jag skulle inte bli förvånad om detta fick mig att helt spontant köpa en liten hjälplös mysvovve... Inte bra, inte bra. Stå emot Jennie, stå emot.

 

Ska jag..?


Vem är med mig?







November. Redan?


Om två månader är det 2010. Galet.

Det händer som vanligt mycket i Jennies lilla liv. Trots det är det mycket som liksom står still. Som min lägenhet till exempel. Men igår kom faktiskt gardinerna upp :) Och ja, jag har bott här i ett år nu. Haha. Nåväl, det viktigaste är väl att de kommer upp. INNAN jag flyttar härifrån.



Sjukt fint blev det iaf. Även om det kanske inte syns på bilden, direkt. Ni får helt enkelt komma hit och kika. Det börjar bli dags för ett partaj på mina 25 kvadrat känner jag. Ska bara försöka få upp mina resterande hyllor och tavlan jag nu äntligen bestämt mig för att pryda min "stora" vägg med. Och hitta en ledig lördag. Hösten blev fullbokad rätt snabbt... Men det kanske jag bara ska ta som ett positivt tecken :)

Under oktober har Jennie jobbat. Mycket. En hel del med Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Det är ju inte direkt någon hemlighet, eftersom jag prackat på de flesta av mina nära och kära med fakta och statistik om bröstcancer - och framförallt det rosa bandet att pryda jackorna med. Kampanjen känns extra viktig, oavsett om jag skulle jobbat med den eller inte. Redan under Kalmartiden köpte jag bandet och skänkte mamma en extra tanke varje oktober. Ett plus med detta jobb är såklart Rosa Bandet-galan. Jag och min kollega for ner till Malmö Arena i torsdags för att uppleva den minst sagt känslosamma kvällen. Ena studen föll tårarna och den andra gapflabbade man. Otroligt bra genomfört evenemang - en eloge till Baluba. Och därefter nalkades såklart efterfest. Jag bjuder på några godbitar... :) Dock inte på kändisarna. Det blir för pinsamt. Ni kan ju få för er att jag är kändiskåt... 

 
 


RSS 2.0