Så skönt...


Snart är helgen slut. Det är söndag kväll, och jag har helt klart lite ångest över att det är måndag imorgon. Men helgen har varit jättemysig, så jag är glad ändå. Vädret har ju varit fantastiskt! Riktigt varmt ju. I fredags slöt jag upp med B-A och hans lärarkollegor för lite AW på Medis. Riktigt najs!

Igår, lördag, glassade jag och B-A runt på Söder en sväng och gjorde vårt första gemensamma inköp :) - en skitsnygg kylväska med inbyggda högtalare. Perfekt till vårens och sommarens alla picknickar! :) Efter det slöt vi upp med ett gäng trevliga människor, shoppade några engångsgrillar och satte oss i Vitabergsparken och njöt med lite Rosé. Så perfekt...

Idag blev det dessvärre inte så mycket sol. Istället kom vi äntligen iväg till Ikea. Och som vanligt kom man hem med en massa saker som inte stod på inköpslistan. Men har i alla fall lite pyssel att göra i lägenheten nu... Ska bara göra det. Åh, jag är verkligen seg ibland.

Tråkigt att jag är så dålig på att ta bilder. MÅSTE bättra mig, känner jag.

Nästa vecka drar jag till Danmark för att "visas upp". Hehe. Kanske inte riktigt... Men trevligt ska det bli!

Fy fan...


Vinterkräksjukan.

... är anledningen till att jag har varit lite "offline" här på bloggen de senaste dagarna. Ja, usch och fy. Riktig jävlig och fruktansvärd maginfluensa drabbades jag av i måndags. Och sen dess har jag inte fått i mig mycket, kan jag ju tala om. Vilket resulterat i vätskebrist och snurrighet. Och viktminskning. Har inte ställt mig på någon våg direkt, men jag ser ju mig själv i spegeln. Ujuj, inget kvar av lilla mig snart ju...

Idag skulle jag samla mina krafter för att ta en dusch. Det hela resulterade i att det snurrade till och jag spydde igen. Suck. Fast det var nog kraftlösheten snarare än magsjukan som orsakade det, skulle jag tro. Tur att jag har världens (världens!) bästa pojkvän som trotsar baskiluskerna och handlar allt jag behöver för att kunna återgå till livet som vanlig människa igen, och som sover här när jag är rädd för att tuppa av mellan hulkningarna. Och ringer flera gånger om dagen och tjatar på mig att dricka Resorb.

Men kanske inte så konstigt att han är sjuk nu då. Förlåt, älskling. 

Inatt ska jag sova i loftet. Om jag lyckas ta mig upp för stegen utan att det snurrar allt för mycket...

PS. Jag vet att jag gnäller jävligt mycket när jag är sjuk. Haha. Måste bara skriva av mig, så ni får dela mitt elände lite. Hehe.  

Soooool :)


Blå himmel, sol och nästan 20 grader. Helt undertbart.

Gårdagen spenderades med Minna. Jag drog med henne på en timmes jakt efter mina första vita Converse - storlek 6,5 var slut precis överallt - till slut inhandlades de i samma butik som vi först sett dem, men att det inte var ett helt nytt par. Men va fan, dom kommer ju ändå bli skitiga väldigt, väldigt snart...

Vi promenerade vidare, käkade lite gott, köpte kaffe och fika (världens största muffins) och satt på Skeppsbron och gassade i solen. Så skööönt. Sedan vidare mot Söder och en öl på Medis. Det är så underbart med alla uteserveringar och allt folk som plötsligt kommer ut. Efter det drog vi hem till mig, lagade mumsig middag och avslutade det hela med en kort men trevlig visit på Imperiet.

Idag är det minst lika bra väder. Jag befinner mig just nu i valet och kvalet mellan om jag ska gå ut i solen och skita i allt jag tänkt göra idag hemma i lägenheten. Fast jag kan också öppna fönsterna och låtsas som jag har en balkong... Vi får se hur det blir. Hur som helst behöver jag verkligen komma igång med det där fixet som jag så länge pratat om att jag skulle göra under påskhelgen. Vädret ställer helt klart till det!

 

Nya skooooor :) Som jag iofs redan har fått skavsår av... Vem får skavsår av Converse, undrar väl ni. Jo, jag. Jag får skavsår av alla skor :(

Glad påsk!


Skärtorsdag. Det betyder fyra dagar påsk-LEDIGT! Gah, så skönt. Otroligt efterlängtat.

Svägerskan Eva ringde i eftermiddags och hade helt plötsligt gratisbiljetter till Stadsteatern och "I väntan på Godot" med bl a Mikael Persbrandt. Och eftersom jag faktiskt gillar att vara kulturell och vara öppen för nya spännande saker, var jag inte sen att haka på. Under de första minuterna av föreställning undrade jag dock om jag skulle klara det hela utan att somna (jag jobbade ju faktiskt HELDAG idag till skillnad från vissa andra, och ännu fler som har lyxigt påsklov...). Men den var ju faktiskt bra! Trots att det handlade om precis ingenting, gick tiden. Och de var imponerande duktiga, måste jag säga. För jag har ju sån koll! Hehe.

Avslutade kvällen med en öl på Soldaten Svejk (... ja, igen!). Och nu är jag hemma. Ska passa på att somna tidigt. Imorgon ska jag sova lääänge. Någon väckarklocka ska fan inte ställas. Åh, nej. Planen för fredag är långpromenad (om vädret tillåter), inköp av lite god mat (om långfredagen tillåter öppettider...) och pyssel i lägenheten. 

Var några sekunder från att förlora min Converse-oskuld idag. Men killen i skobutiken klanta sig och fick inte fram skorna i tid, så vi var tvungna att gå. Annars hade ju missat Persbrandt. Men någon gång under helgen ska mina vita Converse inhandlas. Yes! 

Glad påsk, everybody! :)

Våren är kommen


Åh, det är ju helt fantastiskt väder. Sol och massor av plusgrader. En efter en ploppar uteserveringarna fram. Suget efter att sitta och njuta på dem alla med en öl i handen är nästan gigantiskt. Och så jobbar man. Suck. Igår blev jag riktigt sur över att mina planer att gå från jobbet redan klockan 17 (!) och göra B-A sällskap på Medis sprack... Men när han oannonserat dök upp på kontoret för att ge mig en puss, kändes det rätt OK igen :) Det blev en promenix till Vasastan istället med middag på nån mysig pub jag inte minns vad den hette.

Ikväll har jag käkat ute igen, fast med bror min. Soldaten Svejk. Åh, så gott! Älskar det stället. Synd bara att man alltid får vänta så länge på bord. Därför man inte hamnat där så ofta. Men desto mer underbart när man lyckas få plats. Schnitzeln satt fint tillsammans med den grymma tjeckiska ölen :)

Det där med att Jennie skulle hålla i slantarna när det gäller att lägga pengar på mat ute, höll sig inte så länge. I söndags kväll fick jag panik efter att ha rensat plånboken på kvitton och insett att majoriteten var mina dyra uteluncher på jobbet. Kokade pasta och tog med till jobbet igår... Men idag var det utelunch igen som gällde. Fast denna gång ingen Take Away iofs. Utan jag och några kollegor åt ute på restaurangen... på uteserveringen! :)

Intresseklubben antecknar.

Imorgon kväll kommer två underbart söta tjejer på besök hem till lilla mig - Sam & Sophie. Ska bli sååå mysigt att äntligen få lite quality-time med dem. Verkligen på tiden, efter att en skamsen Jennie varit tvungen att banga fika... Saknar er brudar!



Jag ser helt fantastiskt dryg ut på denna bild. Haha. Sorry.

Lund för en helg


Sitter på tåget hem till Sthlm efter en mycket trevlig helg i Lund. Har hälsat på min kusin och hennes fästman. I sommar blir det bröllop och lilla jag har ju fått det prestigefyllda uppdraget att agera brudtärna. Och eftersom det var 3,5 år sedan jag och kusinen sågs var det kanske dags för en helhelg i Skånelandet... Ett mycket bra initiativ då vi har haft jättemysigt. Igår var det dessutom en otrolig vårdag. 18 grader, strålande sol och blå himmel. Dagen spenderades ute vid havet, vilket gjorde mig alldeles lycklig. Nu måste jag ta tag i mina brudtärnegöromål och shoppa klänning . Vet hur jag vill att den ska se ut, gäller bara att hitta den. Hoppas den resterande tiden på denna tågresa går snabbt nu. Är ganska uttråkad och tänker mest på att jag vill kramas med en viss fantastisk pojkvän när jag kommer hem :)

RSS 2.0