Svinkallt


Imorgon får det vara nog. Då åker vinterjackan på. Och jag har ju tack och lov shoppat en ny varm och gosig vinterjacka! Ser fram emot att använda den för första gången imorgon :)

Det gäller att njuta av livet små enkelheter just nu. För på jobbet är jag mest bara frusterad just nu. Det mesta är riktigt kul, men jag ligger hela tiden steget efter och hinner ALDRIG det jag har tänkt. Inte för att jag missar några deadlines, men jag missar mina egna deadlines nästan varje dag. Så frustrerande. Är det så här det ska va? Stress, stress hela tiden och jobb hemma nästan varje kväll? Uh.

Imorgon är det tack och lov fredag. Helt SJUKT vad veckan har gått fort. Känns som det var igår jag strosade runt med älsklingen på söder och mös i lördags. Än så länge har jag lyckats hålla mig borta från jobb på helgerna (nästan). Men, det är bara att bita ihop. Om 58 dagar åker vi till Jamaica. Nedräkningen har minst sagt börjat...

Imorgon blir det middag på vitlöksrestaurangen Bröderna Olsson med typ 10 av våra goa vänner. Längtar! Och på lördag ska äntligen sötaste Minna ha inflyttningsfest. Riktigt trevlig helg väntar, med andra ord! :)

Nu ska jag äta passionsfrukt. Har blivit min nya grej...

Lek med nya kameran...


Jag har äntligen kommit till skott, och köpt en ny kamera. En kompakt kamera. Canon S95. Love it! Den har en massa roliga funktioner, som jag inte riktigt lärt mig än... (har ju bara haft kameran i ett par dagar...) Men den fick hänga med i helgen på lite olika äventyr, så här kommer några smakprov. Haha, mycket på B-A blev det... :) Han är ju så söt!

Förutom den nya kameran, så har helgen varit väldans trevlig må jag säga! Tjejmiddag i fredags, mys och shopping med B-A, tapasmiddag, Amanda Jenssen-spelning i Vasastan, öl på Honey Honey i lördags, och söndagsbrunch på Bakverket och inköp av ny jacka och powerwalk-outfit idag. Nu väntar hemmamiddag och film i soffan. Jag älskar helg.

   

 


  

  

Ibland går det snabbt...


Den nya kameran är beställd! Yej :) Det blir en Canon S95. Tack, Kristofer för tipset! Åååhh, kan den inte komma NU!

 

Duktig flicka


Ha! Jag tog mig upp 06.15 imorse och gav mig ut på en 45 minuter lång powerwalk. Det ni! Stolt som få, är jag nu. Men nu väntar nästa utmaning: att lyckas göra samma sak imorgon igen, och igen och igen... :) Håll gärna era tummar, för att jag ska ta mig i kragen.

Idag har allt gått i 180. Typ. Jag har jobbat hela dan, men hann ändå bara en bråkdel av vad som stod på listan. Suck. Men, man är ju bara mänsklig, och det är väl bara att jobba på och göra så gott man kan.

Nu ska jag kolla efter en ny kamera. Tjoho! Behöver en ny till Jamaicaresan, orkar inte släpa med min stora Canon. Så det får bli en mindre som får plats i väskan.

Nej, inte mycket vettigt att skriva idag. Kanske inte borde skriva två dar i rad, haha.

Nytt försök igen... och igen och igen...


Denna helg har jag varit gräsänka, och är det fortfarande typ nån timme. Sen kommer min älskling hem från Falun. För min del har helgen varit lugn och skön. Och trevlig: tjejmiddag i fredags och lång promenad på Djurgården med Helena igår och senare film-mys i Årsta. Idag har jag jobbat lite (suck...) och gjort en massa nytta; rensat alla förbannade pappar som legat och skräpat i lägenheten OCH klistrat in alla mina recept i receptboken OCH gått igenom maten i frysen och påbörjat en plan på vad som ska lagas i veckan för att bli av med allt så jag kan frosta av...

Men kanske det bästa av allt: Jag har powerwalkat! Idag med! Heja mig!

Det har verkligen gått riktigt dåligt med min planerade viktminskning. Jag kan inte vara disciplinerad för fem öre! Men, jag gör nu ett nytt försök. Och det är väl bara att fortsätta med det, att göra nya försök om och om igen... finns liksom inget som heter banga nu, för jag avskyr att befinna mig i min sladdriga och ohälsosamma kropp. Nu har det gått så långt att jag t o m tänker på det när jag strosar runt hemma i myskläder och när jag ligger ihopkrupen under täcket. Ja, usch. Och det jag tänker mest på är att jag ska leva i bikini två veckor om ca 2 månader. Ah, hemska tanke! Samtidigt som jag inte kommer banga resan till Jamaica bara för att jag har fått bilringar. Nä, det låter verkligen som en dålig idé. Så det är väl som sagt bara att börja om igen, och igen och igen och igen...

Denna kommande vecka ska jag testa powerwalk innan jobbet, och se om det kan funka. Jag återkommer med en rapport. (Och nu när jag har avslöjat min plan, som troligen kommer skita sig, här på bloggen, kanske oddsen att jag fixar det i alla fall ökar en liten gnutta...)   

RSS 2.0