Vart tog hon vägen?

Undrar ni vart jag har tagit vägen? Kanske inte, men jag tänker ändå berätta. Jo, för snart 2 veckor sedan började jag jobba på Springtime. Jättekul! Men inte nog att jag har haft massor att göra med mina projekt har jag försökt förstå mig på en helt ny arbetsplats. Hehe. Detta har mycket bidragit till min dåliga närvaro här. Och förra helgen var det dags för Jannes Black Party i Norge. Fantastiskt skojig helg! Och nu sitter jag på tåget till Halmstad för att gå på min underbara kusins bröllop på lördag. Inte en lugn stund med andra ord. Men kul är det!

Lugn helg


Denna helg har varit lugn. Och det har varit sååå skönt. Jag älskar att göra saker, träffa vänner och dra iväg på helgäventyr. Men ibland kan man behöva en helg då man bara softar och myser också. Tar igen sig... Och med tanke på att morgondagen i stort sett betyder ett "nytt" jobb för Jennie, är det väldigt skönt att jag inte känner mig mer sliten än utvilad efter helgen, så att säga.

I fredags var det mys med pizza & film som gällde. Lördagen bestod av shopping på stan med B-A. Vi strosade runt och shoppade loss ganska rejält båda två... På kvällen hängde vi hemma och mumsade på kräftor och smuttade vitt vin. I flera timmar satt vi och pyssla med att skala kräftor och prata och analysera livet i stort. Underbart mysigt, måste jag säga. Idag fick jag sova länge, och är nu hemma och tänkte rensa min gaderob (om jag kommer igång) och planerar att sno ihop den där lasagnen som liksom aldrig blir av.

Är både lite nervös och otroligt uppspelt inför morgondagen. Det känns dock väldigt tryggt att komma till en stor organisation... Har redan fått introduktionsschemat för den kommande veckan i min mejlbox. Känns otroligt bra och strukturerat. Då blir Jennie lugn :) Hehe.

Men måste ändå säga att det kändes vemodigt när kontoret på Kammakargatan packades ihop i fredags, och flyttlasset drog iväg på eftermiddagen.

Men - förändrigar är bra, och just denna förändring är jag säker på att den är mycket bra! Ser fram emot att lära känna mina ca 70 nya kollegor. Hehe.

Zero 7


Kom nyss och tänka på hur mycket jag lyssnade på Zero 7 förut... Så jag började söka lite på Spotify, och kände en känsla av att jag nog kommer och lyssna en himla massa på dom nu igen...

Egentligen var det en ganska konstig anledning till att jag började lyssna på Zero 7. Det var när jag gick första året på min utbildning i Kalmar och gjorde examensuppgiften i radiokursen... Ett eget radioprogram. Av en slump hittade jag en remix av låten Home av Zero 7 i arkivet i Digas, programmet du använder när du säger radio (typ). Jag blev totalt kär.

Letade efter remixen på YouTube, men hittade bara en dålig version av video och orginallåten. Men den är jäklig bra den med. Men för den som har Spotify kan lyssna på remixen här.

 

En uppdatering


Snart två veckor på jobbet avverkade. Imorgon går flyttlasset till nya byrån och på måndag gäller det. Ska nog köpa lite nya kläder i helgen... Det behövs!

Idag har jag hämtat min klänning till kusinens bröllop hos sömmerskan. Kanon blev det! Nu kan jag t o m andas när jag har den på mig...

Nee, varför började jag skriva detta uttråkiga inlägg? Jag ger upp. Det är ingen uppdatera-bloggen-stund just nu känner jag.

... ska nog städa istället.


Imorgon smäller det


Om två timmar drar vi sakta men säkert mot Göteborg - jag, pojkvän, bror och svägerska, med ett nattligt stopp i Linköping. Och vad ska vi göra där, undrar kanske ni? Eller kanske inte. Nåja.

Dags för MADONNA på Ullevi!

 

Är riktigt laddad nu. Vet inte riktigt varför, men det kan eventuellt bero på att jag nästan lite längtar mer efter att få se "förbandet". Haha. Paul Oakenfold. Me like!

Hon är så cool. Kolla bara...




Ska alldeles strax dra från kontoret. Så himla skönt med fredag. Och jag är stolt som överlevde första veckan efter semestern :) Heja mig.

Mot Göteborg!

Fucking jävla skavsår


Varför - VARFÖR - får jag skavsår i varendra jävla sko?! Jag börjar bli förbannat trött på detta nu. Orkar inte lida pin för att vara fin mer nu :(

Så, där fick jag klaga av mig lite offentligt också. Skönt.

Idag är jag gräsänka. Fast det kanske inte går att säga så, när man inte bor ihop. Men det känns då lite tomt, må jag säga. Men imörrn är Han hemma igen. Och tur är väl det, för Jennie tänkte sno ihop en lasange. Heja, Jennie!

Två jobbdagar är nu avverkade. En verklig bedrift! Det går dock lite långsamt såhär i början, innan jag fattar vad jag håller på med. Haha. Om lite mer än två veckor blir det nytt jobb också, kan man säga. Har ju inte skrivit det här på bloggen, men pr-byrån jag jobbar på går samman med en mycket större - så från och med den 17 aug jobbar jag några kvarter närmare "centrum" :) Och det blir över 60 nya kollegor, nya kunder, nya rutiner, nya av det mesta... Jag måste säga att jag ser fram emot det mycket nu! Det är lite deppigt att sitta på det nuvarandra kontoret i dagsläget och se flyttlådorna hopa sig och se företaget sakta försvinna... Det har varit ett grymt gäng att jobba med, det må jag säga! :) Men nu ska jag med ny energi anta alla nya utmaningar.

Imorgon ska jag till sömmerskan för att sy om klänningen till kusinens bröllop. Och det behövs, kan man säga... Jag har oväntat (eller väntat, kanske...) gått upp lite över sommaren och kommer inte längre i storlek 34 (!) lika smidigt längre... Och speedbanta har jag inte större lust med de kommande veckorna.

Bjuder här på några bilder från Gotland. Har ikväll hunnit med att ta mig igenom dem och rensa och fixa och publicera på Facebook... (ibland är det kanske bra att vara gräsänka ändå...) Klicka för större bild!

  
  
  

Lite pics


Några bilder från mobil och kompaktkamera från semesterveckornas bravader :)



Mys med min gubbe (B-A alltså, inte rauken...) på Gotland och Hobourgen (eller hur det nu stavas...)



Snyggingen Magda och jag inser hur länge vi har känt varandra på en uteservering i Malmö.



Jag och 6 brudar drar ihop en möhippa för världens bästa kusin Eva.

The last day


Min semesterapportering på bloggen denna sommar har kanske inte varit den bästa. Tar därför tillfället i akt, att på min sista semesterdag och väl placerad på ett X2000 från Malmö, skriva några rader.

Det är som sagt sista dagen idag. Måste säga att fyra veckor i juli gick betydligt snabbare än vad jag trodde att de skulle göra. Detta innebär att jag inte riktigt gjort allt som var tänkt... Men ändå kort sammanfattat: Det har varit en underbar semester!

Veckan på Gotland blev fantastiskt skoj. Ett glatt gäng på sju personer antog öns både grymma sedvärheter och uteliv. Tack alla som gjorde resan väldigt, väldigt, väldigt trevlig! Snart kommer bilder.

I torsdags for jag till Malmö för att äntligen hälsa på min gamla vän Magda och hennes sambo. Vi insåg härom kvällen över en öl att vår vänskap firar 20-årsjubileum i år. Jösses! :) Igår avverkades dessutom möhippan för min kära kusin som snart säger ja till sin karl. Väldigt skoj och trevligt att äntligen genomföra allt som planerats så länge. Och så bra det blev! Kanon :)

Resten av tågresan och söndagskvällen ska jag försöka hantera min nu-är-semestern-slut-ångest och längta efter min kille.

Puss alla!

RSS 2.0